2013. június 5., szerda

ajánló szünidőre








A Vilma ruhái öltöztetőfüzetet szeretném nektek ajánlani a szünidőre, ha van a családban 3 év feletti kislány. Vagy esetleg kisiskolás, akinek valamilyen szép, de nem drága ajándékot szeretnétek a bizonyítványosztásra. Vagy nyaralni indultok, és befér még egy vékony A4-es füzet, egy kisolló, kis ragasztó, plusz a szokásos színes ceruzák. Garantáltan jól fognak szórakozni a kislányok, és szerintem az anyukák vagy a nagymamák is beszállnak majd az öltözéktervezésbe, sok ilyet hallottam már!


A kislányom, Berta imádja ezt a füzetet, remekül leköti, és mi tagadás, engem is, mert a  gyerekkori öltöztető babákra emlékeztet, amikkel annyira szerettem játszani. (Mariann, Berta anyukája)



Vilma levese, ebben a második mese a Vilma ruhája


Akinek megvan a Vilma levese, jól ismeri a könyvben lévő másik mesét, a Vilma ruháját. A hangulatos kis történetben az anyuka egy ruhát varr Vilmának a születésnapjára, amelyet aztán felkap a szél, kirepít az ablakon, és...a mese végére álomruhává változik.



2011 tavaszán készítettünk egy teljes kiadványt, amiben oldalról oldalra felöltöztethetitek Vilmát, és nemcsak egyféle ruhával, hanem egy teljes ruhatárral:) Ez egy komplex foglalkoztató: kivehető sablonokat lehet körberajzolni, terveztem bele színes, mintás papírokat, rajzoltam kifestős oldalakat, ahol különböző helyszíneken láthatjuk Vilmát. A körberajzolt, kivágott ruhákat fel lehet ragasztani a kifestős oldalakra, kiszínezni a hátteret, sőőt, még cipőket, zoknit, kalapot, öveket is találtok a füzetben, velük lehet teljessé tenni a munkát. Ebben a bejegyzésben mutatom meg bővebben, sok-sok fotóval.

A tízéves és a négyéves keresztlányaimmal órákat töltöttünk Vilmával, mind a hárman nagyon élveztük a vagdosást-színezést-ragasztgatást. (Timi)
  
A Vilma ruhái öltöztető füzetet a Pagony oldalán kedvezménnyel tudjátok megrendelni, itt.
A Vilma levese című mesekönyvet pedig itt találjátok (bele is lehet lapozni).

Jó szórakozást!

2 megjegyzés:

álmoDÓRA írta...

Nekünk van, és mindkettőt IMÁDJUK!!! Köszönjük, hogy ilyeneket alkotsz:-) Az öltöztetős szinezőt be kellett osztani, hogy minden napra egy legyen;-)

Mónika írta...

jaj, de jó!
az ilyen kedves kommentekért igazán megéri! jó szórakozást:))