2010. január 11., hétfő

falfestés 5.


Hétvégén megint falat festettem, ezúttal Zsófiéknál. Kb három hónapja tervezzük a dolgot, szerencsére Petike nemsokára megszületik, és ez ugyebár olyan határidő, amit nem nagyon lehet eltolni:) A kép kész, a gyerekszoba nagyon cuki lesz (ezt azokból a dolgokból jósolom, amiket még ott láttam), a kismamának pedig nagyon szorítunk:)

A harmadik képen a tesztpilóta, Kolos látható, akit a létrára mászás sokkal jobban érdekelt, mint a "művészi munkám", de neki már különben is van saját fala:) Nagyon gyorsan telik az idő:)

14 megjegyzés:

kinga írta...

A fal gyönyörű, a galamb a kedvencem. A kisfiú pedig nagyon cuki :)

Márti írta...

Nagyon, de nagyon szép!!!

Pásztohy Panka írta...

Megint nagyon szép lett:)
Bárcsak lenne egy csomó ilyen munkád!!!

Pásztohy Panka írta...

Úgy értem, hogy sok-sok festeni való fal!

Vívó-Aszódi Melinda írta...

Bűbáj gyönyörű! :)

Mónika írta...

köszi:)

igen, jó lenne, ha sok ilyen meló lenne, én nagyon szeretem...de Panka, ugye már beszéltünk arról, hogy összeállhatnánk:)

irisz írta...

szépséges, a madár rákacsint picit a magyar népmesékre - persze lehet, hogy csak én gondolom bele, de ez gyönyörű összekötése a hagyományosnak a maival... szépszépszép!

Noémi írta...

Nagyon szép a virág, a felhők, és az egész kompozíció. Látszik, hogy nem csak a technikát ismered, hanem nagyon jó érzéked van hozzá.
A régebben festett fáid is nagyon tetszenek.

krisztina maros írta...

gyönyörű lett!! szép, friss színei vannak! én is érzek benne magyar népmesés felhangokat, - ahogy az óvodai projektnél is -, mégis ízig-vérig "vattacukorhajú" stílus. csak így tovább!! :)

Mónika írta...

igen, az ovissal való hasonlatosság a madárban rejlik, akkor kifejezetten kérés volt, hogy egy kicsit legyen magyar népmesék-hangulata...és ez a madár olyan jól sikerült, és úgy szeretem, hogy eltettem a rajzát.

Mónika írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Bakarasz írta...

Nagyon szép! Jó ránézni!

Pásztohy Panka írta...

Igen beszéltük:)
Majd szólok, ha lesz valami...
Nekem a csíkos felhő tetszi nagyon!
Olyan Halász Judit lemez hangulata van.
Volt egy dupla bakelitem gyerekkoromban, aminek a közepén ott voltak a dalszövegek, meg nekem nagyon tetsző illusztrációk. Ez is olyan, olyan igazi gyerekkor hangulata van.

Névtelen írta...

mit kerestem, koszonom