2009. január 13., kedd

svéd







Ezeket a figurákat egy svéd kiadó, a Natur & Kultur pályázatára készítettem. A képen látható, érdekes testalkatú kislány a főszereplő, aki bár borzasztóan fél az injekciótól, mégis bátrabbnak bizonyul a kisfiúnál. Várakozás közben persze összevesznek a hintalovon, majd kiderül, hogy a szuri nem is fáj, és a kislány szert tesz egy csodás vízipisztolyra is.

11 megjegyzés:

krisztina maros írta...

hát én egyszerűen IMÁDOM ezeket! heja! vara flink i fingrarna Moni! na ezt kapd ki :)

Mónika írta...

ne sokkolj:)))

már svédül is tanulsz?

krisztina maros írta...

svédül SE :)
van egy ilyen onlájn ungersk-svensk ordbok...

Hajnalka Cserháti, Ojni írta...

Én a kis srácért vagyok oda! :)

irisz írta...

nagyon kis helyesek! én is ezzel a mesével szimpatizáltam, amíg tervben volt, hogy pályázok :).

anyahajó írta...

Remélem, megnyered, nagyon édesek! Egyébként eszembe jutott, milyen klassz lenne, ha összegyűjtenéd oldalt a könyveket, amiket illusztráltál, egyből linkkel a booklinehoz, szerintem lennénk, akik kattannánk a témára és hátha még pénzt is hozna neked. Na, mit szólsz? (Én már szinte csak online vásárolok könyvet, de ott nem mindig lehet tudni, hogy ki illusztrálta, pedig gyerekkönyvnél nagyon nem mindegy.)

Mónika írta...

Köszi, Lányok!!

Írisz! Letettél róla?

Hajni, Kriszti, várom a ti munkátokat:)

Anyahajó! Igazad van és köszi a tippet! Máris Az erdő királya alá illesztettem az alexandrás linket (asszem itt az alexandra a korrekt megoldás a bookline helyett). A többi megjelent munkám egyelőre főleg képeskönyv és minileporelló, ki fogom tenni őket, csak még gondolkozom milyen formában jelenjenek meg.
(egyébként nem az eladások után fizetnek..vagy nem erre gondoltál..?)

irisz írta...

jöttek a szürke urak a momoból és elrabolták az összes időmet, plusz így első olvasásra nem éreztem magamhoz közel állónak a szövegeket.

De most hogy látom a szereplőidet, már eggyel szimpatikusabb a sztori! Kíváncsi vagyok a folytatásra, meg magára a könyvtervre! Sok sikert hozzá!!! :)

anyahajó írta...

Arra gondoltam, hogy vannak partnerprogramok, azaz esetleg ha tőled klikkelnek az alexandrára, akkor esetleg neked is csurranhat-cseppenhet. Pontosabbat nem tudok, ezt a gazdagmami.hu-n olvastam. Nem jártam utána, de ki tudja, hátha neked érdemes.

Mónika írta...

Köszi, Írisz!

Anyahajó, köszi a tippet, utánaolvasok.

Tomás Serrano írta...

These are great!