2013. március 14., csütörtök

tiltakozom a hideg és a szürkeség ellen


Minden mással jobban kellett volna ma haladnom, de annyira várom már az igazi tavaszt, hogy muszáj volt befejeznem ezt a két tavaszi Mankát, vettem egy csokor tulipánt, és ültem a fényképezőgéppel a kezemben, várva, hogy a szél elfújja a felhőket.



A szép, virágos anyagot egy kedves barátnőmtől kaptam, és két mankányi volt a mérete. Illetve maradt még egy fél, ha egyszer lesz időm régi típusú mankatáskát varrni, akkor ahhoz fogom felhasználni. Mivel az idő mint olyan, rohan, eredetileg nem is terveztem virágos, tavaszi Mankákat varrni, mondván, hogy épp elkezdek anyagot vadászni hozzá, és már úgyis június van, de így könnyű dolgom volt. Ezekkel a zöld pöttyös lábakkal meg úgy voltam amikor megvettem az anyagot még karácsonykor, hogy nekem túl élénk, túl sok lesz, de kiderült, hogy inkább kevés lesz, mostanában minden Manka ilyen végtagokért áll sorba.
Szeretik.



Hogy egy kicsit különbözőek legyenek, egyikőjük zöld masnit kapott a "nyakába", a másik pedig rózsaszín pompomokat az arca köré. Szeretem, mikor így összeállnak a dolgok, nem is tudok most dönteni, melyikük a kedvesebb.


 Szóval így nézett ki ma az asztalom:



2 megjegyzés:

Feszter írta...

Nagyon kedvesek, és olyan finom, vidámító hangulatú bejegyzést írtál. Köszönöm! Szép tavaszt neked is!

Mónika írta...

Köszönöm:))