2012. december 5., szerda

karácsony, Manka: mit - hol - miért?

Idén nagyon sok meghívást, felkérést kaptam vásárokra. Amellett, hogy elég nagy az érdeklődés, és ennek lehet örülni (örülök is!), persze el kellett gondolkoznom azon is, hogy vajon hogyan fogom kézben tartani ezeket a szálakat (és hogy fogok ennyit varrni)? Ebben a bejegyzésben összefoglalom, hogy idén karácsony előtt hogyan válasszatok úticélt, ha Mankát, vagy bármi más, általam készített dolgot szeretnétek vásárolni. Hosszú és hasznos bejegyzés lesz, amit karácsonyig időről időre be fogok linkelni a fb-on is.


Vidéki vagy? Vagy budapesti, de őrült tempóban dolgozol egész decemberben, és nincs időd plusz körökre? Nézz szét a meska boltomban, egész karácsonyig változatos lesz a kínálat, az ünnep előtti utolsó hétig ajánlottan postázok, aztán már csak a személyes átvételben bízom. Az azonban biztos, hogy mivel nincsen két külön árukészletem a meskára és a wampra is, a wampon a személyes érdeklődők hamarabb lecsapnak egy-egy izgalmasabb darabra, ezért az online vásárlóknak nem árt résen lenniük. Írjatok nyugodtan belső üzenetet vagy emailt, ha szeretnétek valamit megvenni onnan, de kérdésetek van.

Most szólok, hogy a kalózokból és a szivárványosakból már csak kevés készül.



Szeretsz a wampon nézelődni, esetleg szeretnéd, hogy névre szólóan aláírjam a Manka, Manka utazásai (vagy egyéb) könyveim? A decemberi wampokon megtalálsz a Millenárison, 9-én, 16-án, és 23-án is. Tehát, ha te is utolsó pillanatos vásárló vagy, akár 23-án is tudsz ajándékot választani egy szuper hangulatú vásáron. 
Még egy csábító érv a wampok mellett: a viktoriánus Mankákat (angolkisasszonyoknak is hívom őket, lásd a képen) csak a wampon tudjátok megszemlélni és megvásárolni.



 Különlegességekre vágysz? A Design Terminál (Erzsébet tér) Ajándék Terminál nevű karácsonyi vásárán csupa különleges Mankát találsz, lenvászonnal, csipkével, fehér pompommal, szalaggal..ugyanitt belelapozhatsz a Manka utazásai című képeskönyvembe is. (dec7 - 23)




Friss Manka rajongó vagy, minden tetszik és egy vegyes csomagot szeretnél? Budán, a Mom parkban lévő Wamp pop up store-ban Manka csomagokat találsz, melynek tartalma: 1 Manka baba, 1 Manka című könyv (első rész), 1 Manka utazásai című könyv (új, most megjelent folytatás), és 1 zsebtükör. (dec 23-ig!)



Különleges hangulatú karácsonyi vásárra vágysz? A Hajós u. 41-ben is találkozhatsz a Mankákkal, a Projekt Showroom karácsonyi pop up store-ban. (dec 13 - 20)




Csak valami kis apróságot keresel? Válogass a zsebtükrök közül (csak a meskán és a wampon).

Vagy nézegesd meg a Manka alakú hűtőmágneseket. (itt:
Vavilo kids - Manka hűtőmágnes:



 És álljanak itt még a szokásos lelőhelyek is, hogy tényleg minden együtt legyen:

Pozsonyi Pagony
(1137 Bp, Pozsonyi út 26)
Manka baba, Manka könyv, Vilma levese, Vilma öltöztető, Manka könyv, Manka utazásai könyv

Két Egér könyvesbolt
(1092 Bp , Ráday u. 20)
Manka baba, Manka könyv, Vilma levese, Vilma öltöztető,
reprók, képeslapok, füzetek, táskák, Manka hűtőmágnes a Vavilo kids-től

Nami(1127 Bp, Dolgos u.2)
Manka baba, Manka könyv,
reprók, képeslapok, füzetek, táskák

Rododendron
(1052 Bp, Semmelweis u. 19)
Manka baba, Manka könyv

Jojó bolt
(Bp, Károly krt. 10.)
Manka baba, Manka könyv, reprók

Ajándékpolc
(1136 Bp, Hollán Ernő u 16)
Manka baba, Manka könyv,
reprók, képeslapok, füzetek

Habakukk
(1022 Bp, Marczibányi tér 12.)
Manka baba

 Online: Varázserdő.


 Hát ez tényleg elég hosszú lett, én is meglepődtem.:)
És akkor most megyek és növesztek magamnak még két kezet.

Nincsenek megjegyzések: