2012. április 20., péntek

újdonságok megint



Amikor elkezdtem varrni, főleg ikeás anyagokat használtam. Ennek az volt az oka, hogy sokkal frissebbek, színesebbek voltak, mint amiket akkor a méteráru boltokban találtam. Még akkor is, ha hozzánk az ikeás anyagok két-három éves késéssel érkeznek. Aztán, miután egy kissé meguntam őket (néhánynak a minősége sem ugyanaz már), áttértem a sima méteráru boltok kínálatára. Rengeteget jártam utána. Főleg pöttyöset, csíkosat, élénk színeket kerestem, néhány boltban kincsekre bukkantam, majd jól összeválogattam őket. Ezzel párhuzamosan mindig be-benéztem az angol turik lakástextil részére is, mert néha elképesztő dolgokat lehet kifogni (természetesen alaposan, akár többször is kimosva, kivasalva használtam fel őket.)
Ezek az anyagok bárki számára elérhetőek, csak meg kell találni őket, úgy gondoltam, hogy ne az anyag adja el a munkámat, az egyszerűséget és a kreativitást választom. Nem használtam baromi drága dizájner anyagokat, vagy tilda méterárut. Nekem ez így esett jól, ezzel senkit nem szeretnék megbántani, ne tessék félreérteni:)
Most, hogy boltot nyitottam az etsyn, elérkezettnek láttam az időt, hogy lépjek egyet. Egyrészt szerettem volna pár próbavásárlást, mielőtt tőlem vásárolnak, mert amióta 2009-ben regisztráltam, kicsit változott ez-az, időközben lettek új funkciók, képben akartam lenni. Másrészt persze hogy engem is lenyűgöznek az amerikai tervezők anyagai, úgy döntöttem, punktum, mostantól Manka is lesz ilyenben, dögösben. Első körben ötféle anyagot rendeltem.

 Ő például az egyik kedvencem, melegít, mint a délutáni napfény:


Ez a szívecskés anyagot pedig 1 másodperc alatt a kosaramba tettem:


 Hamarosan mutatom a többit is.


Addig is, mivel péntek van,


4 megjegyzés:

Molnár Olgi írta...

a narancssarga nagyon tetszik!!!

Tündéri Lonka írta...

nagyon helyesek! tényleg szép textileket választottál, a szíves a kedvenc!

Mónika írta...

köszi! jönnek még, mind olyan jó lesz:)

lilian írta...

édesek lettek:)