2011. szeptember 21., szerda

Vilma ruhái


Egy sokféleképpen használható, nagyon szórakoztató kiadványt készítettünk a Pagonnyal.

Akinek megvan a Vilma levese, jól ismeri a könyvben lévő második mesét, a Vilma ruháját. A hangulatos kis történetben az anyuka egy ruhát varr Vilmának a születésnapjára, amelyet aztán felkap a szél, kirepít az ablakon, és...a mese végére álomruhává változik.

Áprilisban, a könyvfesztiválon nagy sikere volt az öltöztetős Vilmának, de akkor a figurához még csak egy ruha tartozott. Úgy gondoltuk, készítünk egy teljes kiadványt, amiben oldalról oldalra felöltöztethetitek Vilmát, és nemcsak egyféle ruhával, hanem egy teljes ruhatárral:) Kivehető sablonokat lehet majd körberajzolni, terveztem bele színes, mintás papírokat, rajzoltam kifestős oldalakat, ahol különböző helyszíneken láthatjuk Vilmát. A körberajzolt, kivágott ruhákat fel lehet ragasztani a kifestős oldalakra, kiszínezni a hátteret, sőőt, még cipőket, zoknit, kalapot is találtok a füzetben, velük lehet teljessé tenni a munkát.

Ti például hogyan öltöznétek egy szivárványhoz?




Én így gondoltam:


A megjelenés októberben várható, addig is itt, a Pagony oldalán találjátok az első, letölthető verziót, itt pedig elérhetitek a Vilma levesét.

2 megjegyzés:

eszterda írta...

nagyon helyes lett!:)

Mónika írta...

köszönöm, Eszter:)) már nagyon várom, hogy megjelenjen.