2011. május 22., vasárnap

eredményhirdetés plusz gyereknapi akcióó


Fantasztikusak vagytok, köszönöm!!
Olyan jókat és vicceseket írtatok, hogy alig bírtam magam visszafogni, hogy ne reagáljak azonnal. Mindenkinek egyenként köszönöm, hogy játszott velem, ha valamikor rossz kedvem lesz, biztosan ezeket fogom olvasgatni:)))

A sorsoláshoz a random.org nevű oldalt vettem igénybe, a szerencsés nyertes pedig a 139-es számú hozzászóló, Eszter. Idemásolom a kommentet, hátha így azonnal magára ismer, mert a profilja nem nyilvános, így nem tudok neki másképp üzenni. "Nagyon boldog születésnapot kívánunk a Mankáknak, és sok-sok újat szeretnénk meg látni! Sok sikert ehhez a szép munkához. " Ezért kérlek, kedves Eszter, te jelentkezz az oldalt látható emailcímen, hogy megbeszéljük, miként juttassam el hozzád a cseresznyés Mankát. Gratulálok!

*************************************

A játéknak ugyan most vége, de egy meglepetéssel is készültem a közelgő gyereknap alkalmából. Mától jövő hét péntekig (május 27-ig) 15 % kedvezményt adok minden, 3 ezer ft feletti termékemre a meska boltomban.

Az árak a következőképpen alakulnak:


repró: 3000 ft helyett 2550,
Manka 5100 ft helyett 4335,
Manka táska 6000 ft helyett 5100 ft.

Lesznek még új Mankák és új gyerek táskák, és azért csak péntekig él az akció, mert péntektől vasárnapig nem leszek elérhető. Nézegessétek a kínálatot minden nap, és csapjatok le a nektek tetszőkre, mert május végéig már nem tudok új megrendelést felvenni. Személyes átvétel Budapesten megoldható.

(A bolt szövegét és az árakat nem írom át erre a pár napra, de az akció igenis él.)


Nincsenek megjegyzések: