2010. május 19., szerda

májusi vegyes

Egyrészt (rohadt hideg van) kicsit hűvös van megint, másrészt spam okokból nemrégiben le kellett vennem ezt a cuki nyuszis képet. Ezért most újra kiteszem.

Szolgálati közlemények:

-a rendszeres olvasók és a facebook-os Manka rajongók egyszerre lettek 200-an! hurrá, köszönöm mindenkinek, aki olvas, és aki szereti a Mankákat.
*
- közeleg a május 22-e, a Mankák szülinapja! Aki még nem küldött nekem fotót a saját Mankájáról, vasárnap estig még megteheti! Ne feledjétek, 3 Manka talál gazdára! ( A Manka táskák is játszanak!) A játékra szóló felhívást itt olvashatjátok.
*
-ezen a héten főállásban kezdtem dolgozni, ezért egy kicsit lassabban fognak felkerülni ide az újdonságok (de lesznek!). A meska bolt továbbra is nyitva, megrendeléseket ezután is vállalok (bár egy kissé hosszabb átfutási idővel, mint eddig), a változás mindössze annyi, hogy ezentúl minden héten kedden és csütörtökön postázok, nem minden nap.
*
-még adós vagyok néhány kiállításfotóval, de ezt is bepótolom.
*
nálam kisütütt a nap! Nálatok?

6 megjegyzés:

Vicky írta...

"A hétvégén a napsütésé lesz a főszerep." - időjárásjelentés szerint. :)
Várom a képeket és gratula a sok rajongóért!

Bakarasz írta...

Süt a nap, kék az ég, végre! Itt Zalában is. Mennyi olvasó és rajongó, gratulálok :) Elindult az én blogom is, nézz majd be, ha van kedved :))

kinga írta...

szerencsére nálunk is :)
spam okok??

euthymia írta...

Gratula a munkához! És itt még nem sütött ki :( de majd holnap talán :)

Mónika írta...

:)) kösziii


Kinga, az úgy volt, hogy megjelentek olyan kommentek a nyuszis poszthoz, amik tele voltak linkkel, nem is kattintottam rájuk, de egyre többen lettek, és fogtam magam, levettem az egészet...

Másik Manka írta...

Itt is süt nap :) Gratulálok a sok rajongóhoz és a kiállításokhoz. A képek alapján nagyon klasszul ment minden.