2010. április 30., péntek

mesés kiállítás Pécsett



Május 3-án, hétfőn 5 órakor nyílik közös kiállításunk Pécsett, a Belső Kert Galériában. A kiállítást megnyitja Bálványos Huba (húha, nagyon izgi, amikor a tankönyveiből vizsgáztam annak idején, ilyesmiről álmodni sem mertem:)).
Kiállítótársaim: Erdős Anna keramikus, Terry Magdolna és Becski Leonóra grafikusok.

Az is nagyon izgalmas, hogy a kiállítás anyaga az utolsó percekben válik majd teljessé, még mindig varrok, mert az illusztrációkon kívül Mankákat és Manka táskákat is viszek.

Mindenkit szeretettel várunk!
A kiállítás a Pécs 2010 - Európa Kulturális Fővárosa programsorozat része.

(kattintsatok a nagy méretért a meghívóra.)

12 megjegyzés:

Bakarasz írta...

Hűha, ez nagyon izgalmas, biztosan lepkék repdesnek a gyomrodban, velem így lenne, az tuti :) Egy nagy kalappal, vagy nem is tudom, mit illik ilyenkor mondani :)) Legyen a hétfőd egy nagyon szép nap! Várjuk a beszámolót!

Mónika írta...

Köszi, Ági,
még nincs időm aggódni, majd az odaúton:)) lesz majd beszámoló, a többi kiállításról is, amik most nyílnak majd sorra ezután a pécsi után.

szepp írta...

vizek fényképezőgépet :), meg gyerekeket :)

szepp írta...

viszek

Shushanna írta...

Mónikám! Van neked galériád, ahol megnézhetem szép kis meséidet, ügyes kezed (nem varrós) munkáit? Mármint ilyen elektronikus...:)

Mónika írta...

Tündi, várlak!

Shushanna, köszönöm:) egyelőre ez a blog van, ha türelmesen visszagörgetsz, láthatsz sok képet..

valamikor lesz honlap is, galériával.

kinga írta...

Remélem a sok zh és mindenféle közepette nem felejtem majd el... :)
Mindenképp szeretnék menni.
Fúúú, és akkor vásárolni is lehet? Azt hiszem lassan beruháznék egy Mankára. Persze csak ha megtalálom a számomra tökéleteset :)

Esthi írta...

Huba bácsi a legcsodásabb ember, akit valaha ismertem. Engem tanított és tanít is, és azt hiszem, nála csodásabb tanár nem igen akad. Családias órái, közvetlen stílusa magával ragadja az embert, és a kevésbé ügyesekből is kihoz valami csodásat. Olyan ő nekünk, mint a nagypapánk. Ismerd meg, beszélgess vele, hihetetlen ember.
És egy kis sztori: a főiskolán a diákok meglepték őt egy nagy Huba utca táblával, így most a vizuális nevelés tanszék a Huba utca alatt található. :))) Majd lefotózom ha érdekel. :)))
És gratulálok a kiállításhoz! Csodás dolog ha az ember munkáit ilyen módon elismerik.

Shushanna írta...

Szoktalak lapozgatni, csak egyszerre nekem ...sokat!:)))

Megérdemelnének az alkotásaid egy galériát...végül is csak ezt akartam mondani...:)

krisztina maros írta...

sok sikert, és még sok ilyet a jövőben!! :)

Mónika írta...

Kinga, igen, lehet majd vásárolni, bármiből. lesz sokféle manka:)

Eszti, nagyon köszi, hogy ezt megírtad! már várom nagyon, hogy megismerjem. fotó jöhet:))

Shushanna, köszönöm, nagyon kedves vagy!

Krisztikösziiii:)))

rékanna írta...

pécsre mentünk osztály kirándulásra. amikor ezt olvastam még néztem is, hogy pont akkor leszünk pécsen. de nem néztem meg a pontos címet, mert gondolta, úgyse találok oda. erre kaptunk 2 óra szabad járkálást. barátnőimmel sétálunk a király utcán. meglátok egy tök jó táskát és akkor már bemegyek az "üzletbe" is. belépek, és egy mankával találkozok, aztán még többel, aztán a falról is ott virítanak a képeid! olyan boldog voltam, hogy láthattam őket!!! a kedvencem az Emlék (azt hiszem ez a neve, ha nem kérlek javíts)