2010. március 17., szerda

vadonatúj cukik


Az elmúlt napokban sok új Manka készült, közülük hármat mutatok most meg.

Az első baba elefántos ruhája a már említett szuper, amerikai csomagból való. Nem sok van belőle, ezért garantáltan nem fogok sok ilyen elefántos Mankát varrni. Viszont ezeket mind úgy szabom, hogy egy-egy elefántcsalád kerüljön a Manka hasára:)
A második képen látható királylány nagy kedvencem lett, amúgy is nagyon szeretem a kekit a rózsaszínnel és a naranccsal. A sort pedig egy bátor királyfi zárja, igaz, épp alszik, de mindenkit megnyugtatok, álmában is résen van, és megvédi, akit kell:)

Mindhármat a meskán találjátok.



6 megjegyzés:

Vicky írta...

Jaj de édesek!! Reméltem, hogy reggelre fenn lesznek az újdonságok ;) Bár nálunk is lennének ilyen szuper anyagokat árusító boltok.....

estibogar írta...

Nekem a szivecskés Manka tetszik...Nagyon szép...:)

boGár krea írta...

Tüneményesek!
I LOVE MANKA!!! :D

galagonya írta...

Nagyon helyesek! Mikor lesznek kaphatóak a táskák? engem a farmer anyagú érdekelne!!!!!!!!

Mónika írta...

köszi mindenkinek,

kedves Galagonya, farmer nem volt, de biztosan a szürkére gondolsz, egy héten belül lesznek újabbak, most főleg fekete és egy szürke.
mutatom majd itt:)

Unknown írta...

Kedves Mónika!
Az egyik elefántos Mankád rajtam keresztül egy várandós barátnőmhöz került. Nagyon tetszik nekik, és biztosak benne, hogy a kis Boti is imádni fogja a "tentebabáját". Még egyszer köszönöm, hogy ilyen értékes ajándékkal lephetem meg barátnőmet.