2010. február 4., csütörtök

új irány


Imádom az ikea anyagait, ez nem titok, a legtöbb táskám ezekből varrtam. Színesek, vidámak, sokfélék, szuper dolgokat ki lehet hozni belőlük. Eddig jól el is szórakoztam velük, mostanra azonban megérett bennem az elhatározás: valami mást szeretnék, egyedibbet, több szabadságot. Továbbra is használni fogom őket, mert pl az alsó képen látható anyagnak sem lehet ellenállni, egy kis pöttyös hozzá és kész...de a jövőben ezekből készítek kevesebbet. Ne a gyári minta legyen a főszereplő.

Szeretném megtartani a varrás kikapcsoló, alkotó jellegét, és azt is szeretném, hogy aki tőlem vásárol, annak tökéletesen egyedi darabja legyen. Így mindenki jól jár:)

Az első, bemelegítő darabot a fenti képen láthatjátok, a romantika jegyében készült, megtartva a szürke anyag városi jellegét. Hamarosan jövök a következővel, plusz felrázom egy kicsit a meska boltomat, és felébresztem a Mankákat a téli álmukból, ideje szólni nekik, hogy hamarosan társaságot kapnak!


Mindkét szatyor megtalálható a meska boltomban.
(a pöttyös bélésű elkelt)

6 megjegyzés:

Colette írta...

Éljen az első:-))))( Bár a másik se rossz!) Nekem tetszik ez a célkitűzés, szerintem jó az IRÁNY!!! Gratulálok, hogy erre az elhatározásra jutottál!

Mónika írta...

Kedves Colette, köszönöm:))
Ez egy viszonylag nehéz döntés volt, de jólesett! :)

orsolya vanessza kiss írta...

Igen, szerintem is.. mert így végletekig egyedüli és megismételhetetlen dolgok születhetnek!

Lilahangya írta...

S milyen tarsasagot kapnak Mankaek? Esetleg lesznek ujabb babak, nyuszik is? Nyuszi-amit rajzolni szoktal, tenyleg , olyan nyuszibaba keszult mar?

Hajnalka Cserháti, Ojni írta...

Igen! Igen! Pont nézegettem táskákat az etsy-n, meg a dawandán és épp azt éreztem, hogy tulajdonképpen az anyaggal adják el a táskát... éljen az ellenkező eset! :))

Mónika írta...

Köszi, köszi!!
Lilahangya, új mankák jönnek, de még semmit sem árulhatok el:) A nyuszikon is gondolkozom..