2009. november 12., csütörtök

már megint nagy izgalmak


Mielőtt bárki (saját magam is beleértve) azt hinné, hogy már sosem fogok rajzolni, és lassan de biztosan belep a plüss szösz, örömmel közlöm, januártól együtt fogok dolgozni egy francia írónővel!! Vagy kettővel..:)

Kollegináris unszolásra jelentkeztem a projet 7 elnevezésű francia összefogásra, amelynek lényege, hogy írók és illusztrátorok egymásra találnak, konkrét mesék, és talán könyvek születnek. Nekem is lett írópárom, és még a projekten kívül is érdeklődtek páran. Már nagyon hiányzott valami rajzos-ragasztós munka, és most a kezdeti, munka előtti ráhangolódás, álmodozás fázisában vagyok. És persze nagyon örülök:)

10 megjegyzés:

Aniko írta...

Gratulàlok!!Aztàn majd mesèld el lèpèsrol lèpèsre ezt a kalandot!
(termèszetesen ha nem titok!)
Szia!!
Aniko

Lente Julcsi írta...

Azta!!Gratulálok és sok sikert!

irisz írta...

Gratula, szuper jól hangzik!
Egy kisebb tétet azért tennék az unszoló kollegina személyének megfejtésére :)))
Várjuk a fejleményeket!

tALIZmán írta...

Pártolom! És gratulálok! Jó munkát! És kérünk majd ízelítőt!

Vívó-Aszódi Melinda írta...

Dejó!!! :)

Bakarasz írta...

Gratulálok! Remélem, mutatsz majd a születő műből itt is. Szeretem a rajzaidat, legjobban az én kis logómat és fejlécemet :)) A kislányom szerint: anya baglya és gombája :)))

Stella írta...

Hello Monika, I speak of you and projet 7 over my blog ; I hope we make a beautifull album for children and I want tell you, all here its really so cute ! Tu fais de très jolies choses avec la couture c'est très original. Je te souhaite une très bonne soirée et à bientôt. Stella

Mónika írta...

Igen, jövök majd a részletekkel (és a képekkel). Januárban kell majd elkészülnöm vele. Írisz, erre akár nagyobb téttel is fogadhatsz!:)

Mónika írta...

márminthogyigen: Hajni volt a főkolompos:)

Mónika írta...

Merci beaucoup, Stella! J'écris l'e-mail á toi! :)