2008. július 24., csütörtök

újabb vidám szatyor


Lassacskán már rajzolni is kéne valamit, mert kezdek varrós bloggá átalakulni...

Szóval a szatyrokról: mind nagyjából A/4-es méretű lesz, vállra akaszthatóak, vidámak, színesek, béleltek, környezetbarátságosak ( azt hittem, én alkottam ezt a szót, de sanda gyanúm támadt, és most átpillantva a Vajaspánkóra, látom, hogy Írisz már megelőzött - azért remélem, megbocsátja nekem, nem kell verekednünk érte vagy ilyesmi:)

Nyitás hamarosan.

7 megjegyzés:

Hajnalka Cserháti, Ojni írta...

Tyűűűű! Ez nagyon frankó! Hanem szerintem még frankóbb lenne valami más háttérrel! A boltba, hogy még szebb legyen!

SzilvaDekor írta...

ez annyira jóóóóóóóóóóóóóóóó...nagyon ügyes vagy...hát imádnivaló ez a táska, én is éppen most kezdek egy táskát (szatyrot nényzetekből), de anank snasszabb a színvilága.Ez meseszép!
Gratulálok!

Mónika írta...

nem tudom, nekem tetszik ezzel a natúr háttérrel, mert kiadja a színek elevenségét. a többit is itt fotóztam, majd a kevésbé harsány színűeknek azért keresek más helyszínt.

gyorkesz! köszönöm a dícséretet, magamra is venném az egészet, de ez az anyag már magában is ilyen szép volt...nem is bírtam ki, még lesz belőle más is:)

Frazon Zsófi írta...

mit pillogtam, hogy milyen natúr háttérröl beszéltek? aztán rájöttem, hogy az asztalról :D

a pálinka és csokoládé feliratú új sorozatodnál :) pedig majd felveheted a címkék közé a csokoládéságot is ;)

irisz írta...

valószínűleg a környezetbarátságos szó mindig is létezett, csak ült egy faágon és mint Pompom, várt, hogy arra sétáljon v.ki, akinek a fejére pottyanhat, aztán másnap v.ki más fejére, és így tovább...

... na nem mintha nem volnék nagggyon erős, de most a verekedősdit kihagynám :))

Mónika írta...

tyűdejó, akkor ezt megúsztuk:)))

Juhizs írta...

csodásak a rajzaid! - egyediek, felismerhető a stílusból a készítőjük - de, engem nem zavar az sem, ha varrósblog leszel (egy kicsit ;-)